Un al doilea medic rus a căzut dintr-o clădire a spitalului într-o săptămână, în timp ce sistemul de sănătate al țării continuă să se lupte cu pandemia coronavirusului, transmite The Moscow Times, citat de Universul.ro.

Autoritățile au declarat decesul ei ”un accident tragic”.

Relatări neconfirmate oficial, care citează spusele unor colegi de-ai femeii, au sugerat că Lebedeva ar fi putut să se sinucidă după ce s-a confruntat cu acuzații că a permis extinderea unui focar Covid-19 care a afectat personalul medical din unitatea la care lucra. Lebedeva ar fi contractat Covid-19 de la colegii de la Star City, pe care i-a ajutat să se interneze.

Știrea morții Nataliei Lebedeva vine la câteva zile după ce medicul-șef al unui spital din Siberia, transformat în centru de tratare a cazurilor de coronavirus, a căzut de la etajul cinci al clădirii, chiar în urma unor discuții avute cu oficialii din domeniul sănătății. S-a spus că Yelena Nepomnyashchaya, care se opusese admiterii pacienților cu Covid-19 din cauza lipsei de echipament de protecție și a lipsei de instruire a personalului, a ajuns în stare critică.

mai mult la  /www.podul.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.