Un medic pe ambulanță din Rusia care s-a plâns că a fost obligat să muncească în ciuda faptului că era infectat cu noul coronavirus este în stare critică după ce a căzut de la etajul unui spital din vestul Rusiei, în acest weekend, scrie The Moscow Times.

Este vorba de cel puțin al treilea incident în care un angajat al sistemului sanitar cade de la etaj în circumstanțe misterioase, în ultimele două săptămâni, după acuzații legate de lipsa echipamentelor de protecție. Ceilalți doi doctori au murit în urma rănilor.

Alexander Shulepov s-a ales cu o fractură craniană și este în stare critică după ce a căzut de la etajul doi al spitalului unde era tratat pentru Covid-19, a precizat sâmbătă centrul pentru gestionarea crizei, pentru cotidianul Vesti Voronej.

Alexander Shulepov, 37 de ani, și colegul său Alexander Kosyakin au afirmat la finalul lunii aprilie că nu dispun de echipamente de protecție, deși se aflau în contact cu pacienți infectați cu coronavirus. După aceste acuzații, el și colegul său au fost avertizați de poliție că ar putea fi anchetați pentru răspândirea de “fake news” legate de virus, o acuzație care poate aduce o sentință de până la 5 ani de închisoare.
mai mult la  /www.hotnews.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.