10.6 C
Санкт-Петербург
sâmbătă, 3 iunie 2023
AcasăMoscovaFostul șef NATO, danezul Anders Fogh Rasmussen: Alianța nu trebuie să negocieze...

Fostul șef NATO, danezul Anders Fogh Rasmussen: Alianța nu trebuie să negocieze cu pistolul la tâmplă și să-i facă jocul lui Vladimir Putin. E vremea să demaște cacealmaua Kremlinului

-

Atunci când l-am întâlnit pentru prima oară pe președintele rus Vladimir Putin, în calitate de secretar general al NATO, a deschis discuția spunându-mi că vrea să desființeze alianța nord-atlantică, povestește fostul șef al NATO Anders Fogh Rasmussen, într-un editorial Politico despre modul în care ar trebui tratate amenințările recente ale Rusiei la adresa Ucrainei și a Occidentului.

Putin este priceput în a crea crize doar pentru a se prezenta apoi ca marele salvator care vine să le rezolve. Un pompier care încearcă să stingă incendiul pe care el însuși l-a declanșat.

”Va invada Putin Ucraina? Numai el știe cu-adevărat. Dar dacă o face, trebuie să trimitem sprijin militar consistent Ucrainei și să impunem sancțiuni economice care să șubrezească economia Rusiei, inclusiv anularea Nord Stream 2”.

/www.hotnews.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

“Vladimir Putin s-a pus într-o situație în care nu poate câștiga,...

New York Times publică editorialul lui Thomas Friedman, de trei ori câștigător al premiului Pulitzer, în legătură cu războiul declanșat de Rusia în Ucraina. Thomas...