Marele KGB, făcut mat cu un banal telefon incognito.
Din păcate, nu o să aflăm niciodată detaliile accesului de furie făcut de Putin după ce a aflat că Navalnîi și-a bătut joc de familia care l-a crescut.

Spre deosebire de o democrație adevărată, cum este SUA, în care până și cele mai jenante secrete ies odată și o dată la iveală, un stat-pușcărie știe să-și îngroape momentele rușinoase împreună cu cei care le-au comis sau le-au fost martori

 

Un agent FSB a dezvăluit modul în care a fost otrăvit cu Noviciok disidentul Aleksei Navalnîi, transmite CNN, iar magnitudinea dezvăluirii este dublată de modul în care aceasta a fost făcută, respectiv în cursul unei convorbiri a spionului chiar cu Navalnîi. Discuția a durat 45 de minute, iar CNN observă că este totodată „prima dovadă directă a implicării serviciului (FSB) în otrăvirea lui Navalnîi”.

Astfel, „smulgerea” acestei mărturisiri fără precedent a fost rodul unei cooperări a lui Navalnîi cu CNN și site-ul Bellingcat, specializat în dezvăluiri. S-a reușit astfel disimularea numărului de telefon, astfel încât acesta să pară că e al centralei FSB. La celălalt capăt al „firului” a răspuns agentul FSB Konstantin Kudriavțev. Acestuia din urmă, Aleksei Navalnîi i s-a rezentat drept un înalt oficial din Consiliul de Securitate al Rusiei și i-a transmis că are nevoie rapid de detalii referitoare la eșcul oprațiunii e asasinare a disidentului Navalnîi.

mai mult la /universul.net/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.